Kryptonstraat 1, 7463 PB, Rijssen, NL
+31 (0) 548 519 713
info@innovationgroup.nl

Studio 1914

Studio 1914

De werkzaamheden van Innovation Group bestaan sinds de uitbraak van het corona virus voornamelijk uit het verzorgen van livestreams en online presentaties op locatie, maar steeds vaker kregen wij van onze opdrachtgevers de vraag of ze bij ons in een studio hun online evenement of communicatie konden opnemen en streamen.
Wij vinden dat een studio niet alleen goed uitgerust moet zijn op technisch gebied maar ook op belangrijke andere zaken er omheen zoals locatie, bereikbaarheid, goede horeca voorzieningen, gastvrijheid en beschikbaarheid over meerdere ruimtes. Om deze redenen zijn wij de samenwerking aangegaan met het Parkgebouw Rijssen .
Dit iconische theater uit Rijssen wat veel mensen al in hun hart hebben gesloten bestaat al sinds 1914 en is tevens zeer geliefd bij alle bedrijven en ondernemingen uit de regio en daarbuiten. Er is daarom voor deze samenwerking gekozen voor de passende naam Studio 1914. Hier is het mogelijk om voor u als bedrijf, instantie, vereniging of individu uw online evenement of presentatie door ons te laten faciliteren door een team van professionele ervaren technici in een top uitgeruste studio in de huiselijke en warme omgeving van het Parkgebouw in Rijssen.
Bent u geïnteresseerd over de mogelijkheden wat wij voor u betekenen neem dan contact met ons op telefoonnummer 0548-519713 of stuur een mail naar info@innovationgroup.nl .

#samensterk #innovationgroupbv #parkgebouw #studio_1914